FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUPRUGE RUSKIH NOGOMETNIH REPREZENTATIVACA SLIKALE SE GOLE

MOSKVA, 11. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Supruge ruskih nogometnihreprezentativaca, koji će sudjelovati na europskom prvenstvu uPortugalu, skinule su se gole i fotografirale za ruske novine kako bipodigle moral svojim muškarcima prije početka prvenstva u subotu.
MOSKVA, 11. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Supruge ruskih nogometnih reprezentativaca, koji će sudjelovati na europskom prvenstvu u Portugalu, skinule su se gole i fotografirale za ruske novine kako bi podigle moral svojim muškarcima prije početka prvenstva u subotu.

Devet skladno građenih supruga pozira na fotografijama pored velikih portreta svojih izabranika, a fotografije su objavljene u petak u novinama Komsomoljskaja Pravda.

Sigurno je da će ove fotografije nogometašima podići moral, ali unatoč tome mali su izgledi da će Rusi stići daleko budući da su u skupini sa Španjolskom, Portugalom i Grčkom.

Fotografije su ideja Inge Ovčinikove, supruge golmana Sergeja Ovčinikova. "Kao prvo smo željele dati potporu našim muškarcima, a onda i pokazati da su supruge ruske ekipe najljepše", rekla je ona za Komsomoljskuju Pravdu.

Rusija prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Portugalu protiv Španjolske u subotu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙