FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JADRANKA KOSOR I MIOMIR ŽUŽUL NA POGREBU RONALDA REAGANA

ZAGREB, 9. lipnja 2004. (Hina) - Potpredsjednica Vlade RH i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor iministar vanjskih poslova Miomir Žužul nazočit će u ime Vlade pogrebubivšeg američkog predsjednika Ronalda Reagana, priopćeno je u srijeduiz Banskih dvora.
ZAGREB, 9. lipnja 2004. (Hina) - Potpredsjednica Vlade RH i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor i ministar vanjskih poslova Miomir Žužul nazočit će u ime Vlade pogrebu bivšeg američkog predsjednika Ronalda Reagana, priopćeno je u srijedu iz Banskih dvora.

Ronald Reagan, 40. američki predjsednik (1981-1989), preminuo je u subotu u 93. godini. Njegovo će tijelo u srijedu navečer biti prevezeno u Washington i položeno na svečani odar u američkom Kongresu gdje će ga obići svjetski čelnici i američki građani. Državni ispraćaj, prvi u više od 30 godina, bit će priređen u petak u Nacionalnoj katedrali, a na njemu će govoriti i predsjednik Geroge W. Bush. Reaganovo tijelo će zatim biti vraćeno u Simi Valley u Kaliforniji gdje će biti pokopano na privatnoj ceremoniji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙