FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NOVE ŽRTVE U IRAKU - 2 MRTVIH U BLIZINI KIRKUKA, DVOJE SJEVERNO OD BAGDADA

BAGDAD/KIRKUK, 6. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Jedan policajac i jedancivil poginuli su dok je devet policajaca ranjeno u eksploziji bombe uAl-Touzu, 75 kilometara južno od Kirkuka, dok su dva iračka civilapoginula u eksploziji automobila bombe na ulazu u američku bazu uTaji, sjeverno od Bagdada.
BAGDAD/KIRKUK, 6. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Jedan policajac i jedan civil poginuli su dok je devet policajaca ranjeno u eksploziji bombe u Al-Touzu, 75 kilometara južno od Kirkuka, dok su dva iračka civila poginula u eksploziji automobila bombe na ulazu u američku bazu u Taji, sjeverno od Bagdada.

Prema ravnatelju policije u Al-Touzu Abbasu Mohammadu Amineu, "eksplozivna naprava bila je postavljena u glavnoj gradskoj ulici...koja povezuje grad Al-Touz s američkom bazom u Tikritu".

"Bomba je eksplodirala pri prolasku policijskog konvoja i pritom su poginuli jedan civil i jedan policajac, a devet policajaca je ranjeno, od kojih je pet u teškom stanju", dodao je.

Glasnogovornik američke vojske rekao je da su "dva civila poginula a dva vojnika koalicije kao i sedam iračkih civila ranjeno je u eksploziji automobila bombe na ulasku u bazu koalicije u Taji".

Ranjeni vojnici hospitalizirani su u bazi, a civili u gradskoj bolnici, dodao je glasnogovornik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙