FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CARLSBERG CROATIA POČINJE PRODAVATI U MAĐARSKOJ PIVO PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Koprivnička pivovara Carlsberg Croatiaizvozit će značajnije količine svog piva na mađarsko tržište prekotvrtke Carlsberg Hungary, najavljeno je iz te pivovare.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Koprivnička pivovara Carlsberg Croatia izvozit će značajnije količine svog piva na mađarsko tržište preko tvrtke Carlsberg Hungary, najavljeno je iz te pivovare.

Tvrtku Carlsberg Hungary zajednički su osnovale grupacija Carlsberg Breweries i Carlsberg Croatia, a preko nje će se na mađarsko tržište distribuirati Carlsbergove brandova piva proizvedene u Hrvatskoj. Zbog proboja na mađarsko tržište Carlsberg Croatia je uložila milijun eura u razvoj dodatne ambalaže.

Carlsberg Croatia također izvozi pivo na tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, Australije i Egipta.

U prva četiri mjeseca ove godine pivovara je ostvarila 48 posto veću prodaju, nego u isto razdoblje lani. Ukupni godišnji prihod Carlsberg Croatije, koja zapošljava 300 ljudi, je 300 milijuna kuna i treća je pivovara na hrvatskom tržištu s udjelom od 12 posto.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙