FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ANTE PRIŽMIĆ NOVI PREDSJEDNIK PREDSJEDNIŠTVA HRVATSKIH STUDENTSKIH ZBOROVA

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Novi predsjednik Predsjedništvahrvatskih studentskih zborova je predsjednik Studentskog zborasplitskog Sveučilišta Ante Prižmić, odlučeno je na jučerašnjoj 8.redovitoj sjednici Predsjedništva hrvatskih studentskih zborova.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Novi predsjednik Predsjedništva hrvatskih studentskih zborova je predsjednik Studentskog zbora splitskog Sveučilišta Ante Prižmić, odlučeno je na jučerašnjoj 8. redovitoj sjednici Predsjedništva hrvatskih studentskih zborova.

Kako je priopćeno iz Hrvatskog studentskog zbora, tu studentsku udrugu Prižmić će voditi predstojećih godinu dana, a izabran je po isteku mandata dosadašnjem predsjedniku Petru Bezjaku.

Ante Prižmić apsolvent je splitskog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Odjela za kineziologiju. Rođen je 1978. godine u Splitu, a osnovnu i srednju tehničku školu završio je na otoku Korčuli. Član je Skupštine Hrvatskog sveučilišnog zbora i jedan od organizatora prošlogodišnjeg Sveučilišnog sportskog prvenstva u Rovinju.

(Hina) xkt yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙