FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

700 fotografija na natječaju za sudjelovanje na Salonu "Vinkovci 2004."

VINKOVCI, , 3. lipnja 2004. (Hina) - Na pozivni natječaj Foto klubaVinkovci, za sudjelovanje na ovogodišnjem Salonu fotografije "Vinkovci2004." koji će se održati u srpnju, stiglo je oko 700 fotografija,doznaje se od predsjednika Foto kluba Vinkovci Gordana Panića.
VINKOVCI, , 3. lipnja 2004. (Hina) - Na pozivni natječaj Foto kluba Vinkovci, za sudjelovanje na ovogodišnjem Salonu fotografije "Vinkovci 2004." koji će se održati u srpnju, stiglo je oko 700 fotografija, doznaje se od predsjednika Foto kluba Vinkovci Gordana Panića.

Između tih fotografija izbornik Salona fotografija "Vinkovci 2004." Damir Fabijanić odabrat će najuspjelije, koje će konkurirati za Grand prix Salona, te nagrade za pojedinačne fotografije i kolekciju fotografija.

Panić je podsjetio kako je na natječaj za prošlogodišnji Salon stiglo 510 fotografija, od kojih su, u okviru Salona, izložene 173, a Grand prix je pripao fotografkinji Jadranki Merc za kolekciju fotografija.

Salon fotografija u Vinkovcima jedna je od najprestižnijih godišnjih smotri hrvatskoga fotografskog stvaralaštva, koja svake godine okupi velik broj zaljubljenika u fotografiju, a redovito se u okviru Salona održavaju i samostalne izložbe najpriznatijih hrvatskih fotografa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙