FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SINJ: SKUP O RAZVOJU AGROTURIZMA U CETINSKOM KRAJU

SINJ, 3. lipnja 2004. (Hina) - Cetinska krajina sa svojim prirodnimljepotama, brojnim izletištima uz Perućko jezero, rijeku Cetinu injezine pritoke te planinskim masivima, spomeničkom baštinom, aposebno zdravom prirodnom hranom, ima sve uvjete za razvojagroturizma.
SINJ, 3. lipnja 2004. (Hina) - Cetinska krajina sa svojim prirodnim ljepotama, brojnim izletištima uz Perućko jezero, rijeku Cetinu i njezine pritoke te planinskim masivima, spomeničkom baštinom, a posebno zdravom prirodnom hranom, ima sve uvjete za razvoj agroturizma.

Zaključeno je to na današnjem skupu turističkih djelatnika gradova i općina od Vrlike do Omiša koji je održan u sinjskom selu Glavicama na ranču "Mustang" obitelji Jenjić koja je prva otvorila takav agroturistički objekt u cetinskom kraju.

Direktor županijske Turističke zajednice Mili Razović predstavio je program agroturizma srednje Dalmacije s posebnim osvrtom na ponudu zagorskpg dijela te regije.

Osim u Glavicama, slični turističko-ugostiteljski objekti uspješno još rade u Trilju, Vrlici i nekim drugim mjestima uz Cetinu, a sljedeće godine bit će otvoreno još najmanje pet novih, rečeno je na današnjem skupu.

Sastanku su bili nazočni i pomoćnik ministra mora, turizma, prometa i razvitka Robert Bačac te predstavnici Županije splitsko-dalmatinske i drugi gosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙