FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAKON PADA RAČUNALNOG SUSTAVA U BRITANIJI AVIONI PONOVNO LETE

LONDON, 3. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Promet na britanskimaerodromima u četvrtak je ponovno uspostavljen nakon što su, zbogpoteškoća s glavnim sjedištem zračne kontrole, privremeno biliprizemljeni svi avioni, rekao je glasnogovornik Nacionalne službe zazračni promet (NATS).
LONDON, 3. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Promet na britanskim aerodromima u četvrtak je ponovno uspostavljen nakon što su, zbog poteškoća s glavnim sjedištem zračne kontrole, privremeno bili prizemljeni svi avioni, rekao je glasnogovornik Nacionalne službe za zračni promet (NATS).

"Sada normalno radimo. Bavimo se nadoknađivanjem kašnjenja. To je utjecalo na sve aerodrome u Engleskoj i Walesu", rekao je glasnogovornik.

"Imali smo problem sa sustavom obrade podataka o letovima. Sad se time bavimo. Nije bila sabotaža", dodao je.

Glasnogovornica aerodroma u Manchesteru na sjeveru Engleske rekla je da je sustav pao nešto poslije 5.00 po GMT-u, ali je do 5.55 dijelom obnovljen.

Glasnogovornik prijevoznika British Airwaysa rekao je da se sada leti s londonskoga aerodroma Heathrowa, najprometnije međunarodne zračne luke na svijetu, ali da su zaostaci golemi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙