FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTKAZ TRENERU REAL SOCIEDADA

MADRID, 3. lipnja (Hina) - Nezadovoljni rezultatima postignutim u ovojsezoni čelnici španjolskog nogometnog prvoligaša Real Sociedad dali suotkaz treneru Raynaldu Denoueixu, a za njegova nasljednika imenovalisu dosadašnjeg trenera drugoligaša Eibara, Josea Mariu Amorrortu.
MADRID, 3. lipnja (Hina) - Nezadovoljni rezultatima postignutim u ovoj sezoni čelnici španjolskog nogometnog prvoligaša Real Sociedad dali su otkaz treneru Raynaldu Denoueixu, a za njegova nasljednika imenovali su dosadašnjeg trenera drugoligaša Eibara, Josea Mariu Amorrortu.

"Morali smo nešto učiniti. Rezultati koje smo ostvarili bili su katastrofalni. Skoro smo ispali iz lige, a prošle sezone s istom momčadi borili smo se za naslov," poručio je predsjednik kluba Jose Luis Astiazaran.

Denoueix je Sociedad preuzeo prije dvije godine, a u prvoj sezoni odveo je momčad iz San Sebastiana do drugog mjesta u La Ligi i plasmana u Ligu prvaka. No, ova sezone bila je prepuna neuspjeha. Prvenstvo su okončali na 15. mjestu sa pet bodova više od zone ispadanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙