FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Okolnosti jučerašnje pucnjave u Splitu i počinitelji još se utvrđuju

SPLIT, 2. lipnja 2004. (Hina) - Kriminalističkom obradom još seutvrđuju okolnosti i počinitelj jučerašnje pucnjave pred gostionicom uzgradi "Belvedere" u Velebitskoj ulici u Splitu, nakon koje su sinoćdvije osobe uhićene i sprovedene zbog osnovane sumnje da susudjelovale u pucnjavi, kazala je glasnogovornica splitsko-dalmatinskePolicijske uprave Tina Disopra.
SPLIT, 2. lipnja 2004. (Hina) - Kriminalističkom obradom još se utvrđuju okolnosti i počinitelj jučerašnje pucnjave pred gostionicom u zgradi "Belvedere" u Velebitskoj ulici u Splitu, nakon koje su sinoć dvije osobe uhićene i sprovedene zbog osnovane sumnje da su sudjelovale u pucnjavi, kazala je glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Tina Disopra.

U pucnjavi nitko nije teže ozlijeđen.

Policija je jučer oko 17,05 sati zaprimila dojavu o pucnjavi na terasi gostionice "Atlas", no dolaskom na mjesto događaja nije zatečen nitko od sudionika. Policija osim obradbe uhićenika prikuplja podatke te provodi obavijesne razgovore s osobama koje su bile u blizini u trenutku kad je pucano.

Policija je jučer zabilježila još jednu pucnjavu. Oko 2,35 sati u svom stanu u Šižgorićevoj ulici u Splitu 53-godišnjak je u ulazna vrata ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, od kojih su dva metka pogodila vrata susjedna stana. Nad 53-godišnjakom provodi se krimilalistička obradba.

(

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙