FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KOPRIVNICA: ZA OPSKRBU VODOM U ŽUPANIJI JOŠ 1000 KM CJEVOVODA

KOPRIVNICA, 1. lipnja 2004. (Hina) - Iako bogati zalihama vodePodravina i Prigorje zaostaju u Hrvatskoj po uređenosti vodovodnemreže zbog čega je nužno razviti županijski vodoopskrbni sustav. Na toupućuje i studija Županijskog zavoda za prostorno uređenje o razvitkuvodoopskrbnog sustava koju je danas prihvatilo PoglavarstvoKoprivničko-križevačke županije.
KOPRIVNICA, 1. lipnja 2004. (Hina) - Iako bogati zalihama vode Podravina i Prigorje zaostaju u Hrvatskoj po uređenosti vodovodne mreže zbog čega je nužno razviti županijski vodoopskrbni sustav. Na to upućuje i studija Županijskog zavoda za prostorno uređenje o razvitku vodoopskrbnog sustava koju je danas prihvatilo Poglavarstvo Koprivničko-križevačke županije.

Njome se predviđa urediti jedinstveno distribucijsko područje koje će povezati postojeću mrežu vodovoda i vodocrpilišta u Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima kako bi se izgradili vodovodi i osigurala pitka i zdrava voda u svim općinama.

Radi toga bi trebalo izgraditi još preko 1000 kilometara magistralnih i sekundarnih cjevovoda i uložiti više do 400 milijuna kuna.

(Hina) xono yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙