FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VIROVITICA: U PROMETNOJ NESREĆI POGINULE ČETIRI OSOBE

VIROVITICA, 30. svibnja 2004. (Hina) - Tri djevojke i jedan mladićpoginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjeljuujutro nešto prije 4,00 sata na državnoj cesti 2 u prigradskom naseljuKorija kraj Virovitice.
VIROVITICA, 30. svibnja 2004. (Hina) - Tri djevojke i jedan mladić poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju ujutro nešto prije 4,00 sata na državnoj cesti 2 u prigradskom naselju Korija kraj Virovitice.

Prema prvim neslužbenim podacima, u osobnom vozilu marke passat virovitičkih registracijskih oznaka poginule su dvije 17-godišnje djevojke i vozačica koja je nedavno napunila 18 godina te 18-godišnji mladić, svi iz Virovitice.

Na ravnom dijelu ceste, vozačica je izgubila kontrolu nad automobilom i podletjela pod kamion bugarskih registracijskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera iz pravca Virovitice.

Vozač kamiona pokušao je izbjeći sudar, ali nije uspio pa je osobni automobil kamionom gurao pedesetak metara nakon čega su zajedno sletjeli u polje kamilice i udarili u berač kamilice koji se tamo nalazio. Tijela poginulih pomogli su izvlačiti djelatnici javne vatrogasne postrojbe Virovitice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙