FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OBLAK: SLOVENCIMA NEDOSTAJE SPORTSKE DRSKOSTI

LJUBLJANA, 31. svibnja 2004. (Hina) - Novi slovenski izbornik BraneOblak izjavio je da čistokrvni slovenski nogometaši nemaju sportskuagresivnosti koji posjeduju "južnjaci", odnosno nogometaši izmješovitih brakova.
LJUBLJANA, 31. svibnja 2004. (Hina) - Novi slovenski izbornik Brane Oblak izjavio je da čistokrvni slovenski nogometaši nemaju sportsku agresivnosti koji posjeduju "južnjaci", odnosno nogometaši iz mješovitih brakova.

"Nedostaje im samouvjerenje i drskost koju kod nas imaju uglavnom nogometaši rođeni u mješovitim brakovima. Slovenci niti na treninzima ne znaju protestirati zbog krivo dosuđenog auta", rekao je Oblak u razgovoru za mariborski list "Večer".

Oblak preporučuje slovenskim igračima da se ugledaju na Amira Kariča, najučinkovitijeg reprezentativca u zadnjem ciklusu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Portugalu.

"Kad je na igralištu on smatra da od njega nema boljeg igrača na terenu", rekao je Oblak. Najavio je da će u reprezentaciji, koja pod njegovim vodstvom nastupa po prvi put na prijateljskoj utakmici sa Srbijom i Crnom Gorom 18. kolovoza u Ljubljani, vjerojatno igrati i neki stariji ali dokazani igrači, poput vratara Simeunoviča, braniča Knavsa i najefikasnijeg strijelca Zahoviča.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙