FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konzul SiCG-a u Gospiću

GOSPIĆ, 26. svibnja 2004. (Hina) - U Ličko-senjskoj županijiobnovljeno je oko 4000 obiteljskih kuća, a potpisani su ugovori zaobnovu još oko 350 kuća najvišeg stupnja oštećenosti, koje će bitizavršene do kraja godine, tako da se stvaraju uvjeti za povratakizbjeglica, rekao je župan Milan Jurković u razgovoru s generalnimkonzulom Srbije i Crne Gore u Hrvatskoj Dušanom Mrdovićem.
GOSPIĆ, 26. svibnja 2004. (Hina) - U Ličko-senjskoj županiji obnovljeno je oko 4000 obiteljskih kuća, a potpisani su ugovori za obnovu još oko 350 kuća najvišeg stupnja oštećenosti, koje će biti završene do kraja godine, tako da se stvaraju uvjeti za povratak izbjeglica, rekao je župan Milan Jurković u razgovoru s generalnim konzulom Srbije i Crne Gore u Hrvatskoj Dušanom Mrdovićem.

Župan Jurković i konzul Mrdović razgovarali su i o županijskim razvojnim projektima, gospodarstvu, o obnovi kuća i stanova i uvjetima povratka izbjeglica pripadnika srpske nacionalne manjine.

Konzul Mrdović je razgovore ocijenio korisnima i oni su, kako je rekao, dobra osnova za proširenje suradnje dviju država, osobito gospodarske.

Mrdović uskoro kani posjetiti neke općine u toj županiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙