FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SHREK II POTUKAO REKORD KINO BLAGAJNI U SAD-u

LOS ANGELES, 24. svibnja 2004. (Hina) - Druga epizoda pustolovinazelenog čudovišta "Shrek" potukla je na američkim kinoblagajnamarekorde drugih filmova nakon što je u samo jednome danu zaradio 44,8milijuna dolara.
LOS ANGELES, 24. svibnja 2004. (Hina) - Druga epizoda pustolovina zelenog čudovišta "Shrek" potukla je na američkim kinoblagajnama rekorde drugih filmova nakon što je u samo jednome danu zaradio 44,8 milijuna dolara.

Film producenta DreamWork Pictures ostvario je prihod od 104,3 milijuna dolara tijekom vikenda te 125,3 milijuna od srijede kada se počeo prikazivati u kinodvoranama.

"Shrek II" je samo u subotu zaradio 44,8 milijuna dolara i time postavio novi rekord prihoda u samo jednome danu prikazivanja. Dosadašnji rekorder bio je Spiderman koji je u 2002. godini zaradio u jednome danu 43,6 milijuna dolara.

Crtić "Shrek II", čije su likove svojim glasovima animirali Mike Myers, Edie Murphie i Cameron Diaz, bio je predstavljen i na filmskom festivalu u Cannesu. Shrek I, bio je okrunjen Oscarom 2002.

Shrek II uspio je ovoga vikenda oduzeti prvo mjesto filmskoj epopeji Troja s Bradom Pittom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙