FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NEVJERA MOŽE BITI POGUBNA ZA MUŠKARCE SA SLABIM SRCEM

BERLIN, 23. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Polovica Nijemaca koji su uzadnjih trideset godina umrli od infarkta dok su vodili ljubav, nisubili sa svojom ženom u posljednjim trenucima života, otkriva njemačkičasopis oslanjajući se na istraživanje Centra za sudsku medicinu nafrankfurtskom sveučilištu.
BERLIN, 23. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Polovica Nijemaca koji su u zadnjih trideset godina umrli od infarkta dok su vodili ljubav, nisu bili sa svojom ženom u posljednjim trenucima života, otkriva njemački časopis oslanjajući se na istraživanje Centra za sudsku medicinu na frankfurtskom sveučilištu.

Istraživanje kojim je obuhvaćeno 56 slučajeva u razdoblju od trideset godina, kada su muškarci umrli tijekom spolnog čina, "pokazuje da je polovica žrtava umrla u naručju ljubavnica ili u javnoj kući, dok je samo četvrtina njih umrla u bračnoj postelji", tvrdi časopis "Image de la connaissance" u broju za lipanj.

Preostala četvrtina bila je žrtva infarkta dok su se samozadovoljavali, dodaje časopis.

Istraživanje se temelji na 30.000 obdukcija koje su se obavile u zadnjih trideset godina, među kojima je šezdeset žrtava - 56 muškaraca u prosječnoj dobi od 59 godina i četiri žene - umrlo od infarkta tijekom ljubavnog nestašluka.

Istraživači još nemaju razumnog obrazloženja, a neki drže da muškarci u izvanbračnoj vezi pokazuju više poleta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙