FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MCDONALD'S O BOMBAMA ISPRED NJIHOVIH RESTORANA U ISTANBULU I RIMU

NEW YORK, 21. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Eksplozija u bliziniMcDonald'sova restorana u Istanbulu i otkriće dviju eksplozivnihnaprava ispred drugog restorana tog američkog lanca brze prehrane uRimu "bili su izolirani slučajevi", objavila je u četvrtak navečeruprava McDonald'sa u svom priopćenju.
NEW YORK, 21. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Eksplozija u blizini McDonald'sova restorana u Istanbulu i otkriće dviju eksplozivnih naprava ispred drugog restorana tog američkog lanca brze prehrane u Rimu "bili su izolirani slučajevi", objavila je u četvrtak navečer uprava McDonald'sa u svom priopćenju.

"Radi se o dva lokalna i izolirana incidenta koje vlasti u tim zemljama upravo rješavaju", stoji u priopćenju McDonald'sa.

Najveći lanac brze prehrane u svijetu, koji ima oko 30.000 restorana u 119 zemalja, ističe da nije uspostavljena veza između ta dva incidenta i činjenice da bi McDonald's, kao jedan od simbola SAD-a u svijetu, mogao biti metom protivnika nazočnosti američke vojske u Iraku.

Dvije manje eksplozivne naprave otkrivene su u četvrtak u blizini restorana McDonald'sa u Rimu, te su ubrzo neutralizirane.

U četvrtak ujutro odjeknula je jaka esplozija na parkiralištu ispred McDonald'sova restorana u Istanbulu. U toj eksploziji pričinjena je materijalna šteta, ali nije bilo ozlijeđenih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙