FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INA U SIRIJSKOM PRIJAVILA KOMERCIJALNOST OTKRIĆA NA POLJU JIHAR

ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska naftna kompanija INApredala je danas Ministarstvu nafte Sirije u Damasku dokumente okomercijalnosti otkrića plina i kondenzata na polju Jihar, iz kojeg seočekuje više od 15 milijardi prostornih metara plina i kondenzata,izviješteno je iz Ine.
ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatska naftna kompanija INA predala je danas Ministarstvu nafte Sirije u Damasku dokumente o komercijalnosti otkrića plina i kondenzata na polju Jihar, iz kojeg se očekuje više od 15 milijardi prostornih metara plina i kondenzata, izviješteno je iz Ine.

Dokumente o komercijalnosti otkrića plina i kondenzata na tom polju na Ininoj istraživačkoj koncesiji na bloku Hayan sirijskom ministru Ibrahimu Haddadu predao je predsjednik Inine Uprave Tomislav Dragičević.

Sirijski je ministar Ininom izaslanstvu čestitao na svim dosadašnjim otkrićima plina i kondenzata, posebno na polju Jihar koje je prvo od tri otkrivena polja na kojem se proglašava komercijalnost otkrića.

Kako se navodi, ovo je tek prvi korak u zajedničkoj suradnji INE i Sirijske naftne tvrtke. Idući korak bit će osnivanje zajedničke kompanije koja će voditi proizvodnju plina i kondenzata na otkrivenom polju.

(Hina) xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙