FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kod Slunja u sudaru kamiona i osobnog automobila poginula jedna osoba

SLUNJ, 20. svibnja 2004. (Hina) - Zbog sudara kamiona i osobnogautomobila, koji se na državnoj cesti br. 1 u mjestu Slušnici kodSlunja, dogodio u 13,42 sati smrtno je stradala jedna osoba u osobnomautomobilu njemačke registracije, doznaje se od policije .
SLUNJ, 20. svibnja 2004. (Hina) - Zbog sudara kamiona i osobnog automobila, koji se na državnoj cesti br. 1 u mjestu Slušnici kod Slunja, dogodio u 13,42 sati smrtno je stradala jedna osoba u osobnom automobilu njemačke registracije, doznaje se od policije .

Uzroci nesreće i identitet poginule osobe znat će se nakon očevida koji je u tijeku. Promet je u zastoju, a od 14,45 sati vozila se preusmjeravaju s te ceste. Za smjer prema jugu vozači kamiona i autobusa iznad 7,5 tona nosivosti obavezno se preusmjeravaju u Karlovcu na D23 Duga Resa - Generalski Stol - Josipdol, a osobnim vozilima također se preporučuje taj smjer.

Vozila koja su već prošla Karlovac policija u Slunju preusmjerava na Primišlje i dalje prema Josipdolu. Vozila iz smjera mora prema unutrašnjosti preusmjeravaju se u mjestu Selištu kod Koranskog mosta za Saborsko, Plaški i dalje prema Ogulinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙