FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DOSADAŠNJI PREDSJEDNIK UPRAVE "VJESNIKA" RIKARD POMPE OTIŠAO U MIROVINU

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Dosadašnji predsjednik UpraveVjesnika d. d. Rikard Pompe, koji odlazi u mirovinu, oprostio se danasod svojih suradnika, kolega i poslovnih partnera u prostorijamaVjesnikove tiskare, priopćeno je iz Vjesnika.
ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Dosadašnji predsjednik Uprave Vjesnika d. d. Rikard Pompe, koji odlazi u mirovinu, oprostio se danas od svojih suradnika, kolega i poslovnih partnera u prostorijama Vjesnikove tiskare, priopćeno je iz Vjesnika.

"Napravio sam nešto skromno, ali bez vas i vaše podrške ne bih to nikad mogao učiniti. Rukovoditelj ne može biti dobar ako nema dobre suradnike i radnike, a ja sam imao tu sreću", rekao je Pompe i dodao da "ovaj put odlazi doista ponosan, za razliku od nekih drugih odlazaka".

"Čini mi se da smo u zadnje vrijeme učinili iskorak koji daje naslutiti novi put za Vjesnik i kolegama želim da u tome uspiju", kazao je Pompe.

Njegov nasljednik, novi predsjednik Uprave Vjesnika d. d. Franjo Maletić zahvalio je svom kolegi na dosadašnjem vođenju kuće, naglasivši da je "Pompe vodio Vjesnik u iznimno važnom razdoblju od 2000. do 2004. jer je tvrtka tada bila podvrgnuta teškim iskušenjima".

Rikard Pompe podnio je ostavku na mjesto predsjednika Uprave Vjesnika krajem travnja, a Nadzorni odbor toga dnevnog lista, koji je u većinskom vlasništvu države, na svojoj sjednici 11. svibnja prihvatio je njegovu ostavku te je na njegovo mjesto izabrao Franju Maletića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙