FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POLICIJA ĆE PRIJAVITI MUŠKARCA KOJI JE PRETUKAO PUNICU PRED PETERO DJECE

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Protiv muškarca koji je jučer uKašini nakon svađe pretukao punicu i prijetio suicidom policijanamjerava podnijeti kaznenu prijavu zbog zapuštanja i zlostavljanjadjece, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Protiv muškarca koji je jučer u Kašini nakon svađe pretukao punicu i prijetio suicidom policija namjerava podnijeti kaznenu prijavu zbog zapuštanja i zlostavljanja djece, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Po riječima glasnogovornice zagrebačke policije Gordane Vulame policija razmišlja o podnošenju kaznene prijave, jer je punicu pretukao pred svoje petero malodobne djece stare od jedne do osam godina.

Opisujući sinoćnji događaj Vulama je rekla da je policija došavši na mjesto događaja na anonimni poziv zatekla 38-godišnjaka kako drži sjekiru u desnoj ruci, a nož pod svojim vratom, prijeteći samoubojstvom.

Prikupljenim obavijestima policija je utvrdila da je oko 20,20 sati muškarac došao do kuće u kojoj živi sa suprugom, njihovo petero maloljetne djece i 55 godišnjom punicom, tražeći novac i neke tehničke stvari kako bi se odselio, jer se sukobio s punicom.

Punica je reagirala vrijeđanjem, a zet je preskočio dvorišnu ogradu i krenuo prema kući, na što je punica zaključala ulazna vrata, a supruga pobjegla kod susjeda. Muškarac je nogom razbio ulazna vrata i punicu izudarao rukama i nogama po glavi i tijelu, kazala je Vulama.

Dodala je da se punica nedugo potom uspjela osloboditi i pobjeći kod susjeda, dok je u kući ostalo petero djece pred kojima je otac tukao baku.

"Kada su na mjesto događaja došli policijski službenici, priječio im je pristup djeci izražavajući suicidalne namjere", rekla je glasnogovornica,

Dodala je da ga je na predaju nagovorio načelnik sesvetske policijske postaje, pa je muškarac oko 23 sata odveden u policiju.

U policiji kažu da je obitelj osumnjičenog socijalno ugrožena, jer su nezaposleni. Posljednjih šest godina obitelj je živjela u Dvoru na Uni, no kako ni tamo nisu riješili svoj socijalni status, s djecom su se vratili kod punice u Sesvete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙