FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - gospodarstvo - za srijedu, 19. svibnja

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 19. svibnja.
ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 19. svibnja.

ZAGREB - Na kraju dvodnevnog II zasjedanja Međuvladinog hrvatsko-ukrajinskog Odbora za gospodarsku suradnju, predstavnici hrvatskog Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva te ukrajinskog Ministarstva gospodarstva i europskih integracija potpisat će Protokol zasjedanja (10,30 sati, Ministarstvo, Vukovarska 78).

ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca na konferenciji za novinare predstavit će nove projekte HUP-a - stalnu suradnju sa predstavnicima Ekonomsko-socijalnog vijeća EU, razvoj ljudskih resursa u sklopu programa PUME, te regionalne gospodarske forume. Također će biti predstavljen novi Izvršni odbor HUP-a (HUP, Hatzova 12 u 11 sati).

ZAGREB - Drugi dan 9. financijskog i 4. e-business foruma posvećen je informatičkoj tehnologiji i nosi naziv "Dan informatičkog društva". Uz niz prezentacija informatičkih dostignuća i softverskih rješenja, održat će se i okrugli stol na temu "e-Hrvatska kao jedan od preduvjeta konkurentnosti" (10 sati, dvorana Panorama, Hotel Opera, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Predstavnici Ceha trgovaca Hrvatske obrtničke komore (HOK) najavit će na konferenciji za novinare program i najvažnije teme 4. susreta trgovaca HOK-a koji će se održati u Zagrebu 26. svibnja. Na tom će skupu trgovci obrtnici, članovi HOK-a, zajedno s predstavnicima nadležnih ministarstava i poduzetničkih agencija razmotriti najaktualnija pitanja malih trgovaca (11 sati, HOK, Ilica 49).

ZAGREB - Ukupna industrijska proizvodnja u Hrvatskoj je travnju ove godine bila veća za 3,1 posto u usporedbi s prošlogodišnjim travnjem, dok je u razdoblju od siječnja do travnja 2004. veća za 5 posto od proizvodnje u istom razdoblju 2003. U usporedbi s prosječnom mjesečnom proizvodnjom u 2003. industrijska proizvodnja u travnju ove godine veća je za 4,6 posto, objavio je Državni zavod za statistiku.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808 680

fax: 01 4808 821

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙