FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POBJEDA MLADIH TENISAČICA IZ POŽEGE

ROVINJ, 18. svibnja 2004. (Hina) - Pomoćnica ministra znanosti,obrazovanja i športa Romana Caput Jogunica otvorila je na glavnomtrgu u Rovinju Državno prvenstvo školskih športskih klubova, što se uorganizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa održava udevet istarskih mjesta i Rijeci.
ROVINJ, 18. svibnja 2004. (Hina) - Pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i športa Romana Caput Jogunica otvorila je na glavnom trgu u Rovinju Državno prvenstvo školskih športskih klubova, što se u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa održava u devet istarskih mjesta i Rijeci.

Na prvenstvu sudjeluje 1383 učenika osnovnih škola i njihovih voditelja iz 143 osnovne škole iz 80 hrvatskih gradova.

Na sportska borilišta prvi su izišli tenisači, a u svom prvom nastupu na prvenstvu tenisačice Osnovne škole D. Cesarića iz Požege bile su bolje od vršnjakinja iz Ogulina (2:1). Mladost iz Osijeka nadjačala je školu I. Filipovića iz Zagreba (2:0), a učenice škole J. Badalića iz Grabovca Ivanečkog bile su bolje od igračica škole Don L. Katića iz Solina (2:1). U konkurenciji tenisača zagrebačka škola M. Laginje pobijedila je Bridu iz Splita (2:0), a istim rezultatom škola Marije i Line iz Umaga nadjačala je igrače B. Radića iz Koprivnice. Učenici zagrebačke škole Malešnica bili su bolji od tenisača iz vinkovačke škole I.G.Kovačića (2:0), a polaznici Pujanke iz Splita sa 2:1 su najvisili vršnjake iz karlovačkoga Grabrika.

Natjecanja u tenisu, nogometu, rukometu, odbojci i košarci nastavljaju se sutra na terenima u Rovinju, Taru, Buzetu, Umagu, Labinu, Pazinu i Poreču.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙