FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NOVI FILM O ROLLING STONESIMA: BRIAN JONES JE UBIJEN

LONDON, 18. svibnja 2004. (Hina/dpa) - Iznenadna smrt gitaristaRolling Stonesa Briana Jonesa u bazenu 1969. nije bila nesretanslučaj, tvrdi se u filmu koji će se prikazati na festivalu u Cannesu.
LONDON, 18. svibnja 2004. (Hina/dpa) - Iznenadna smrt gitarista Rolling Stonesa Briana Jonesa u bazenu 1969. nije bila nesretan slučaj, tvrdi se u filmu koji će se prikazati na festivalu u Cannesu.

List Times piše u utorak kako je Frank Thorogood, građevinac iz istočnoga Londona i Jonesov prijatelj, priznao ubojstvo 1993. kad je umirao od raka.

Uvijek se pretpostavljalo da je Jonesa u 27. godini ubio hedonizam: utopio se drogiran u bazenu svoje vile u Sussexu, južno od Londona.

Očekuje se da film Stephena Woolleya okrivi Thorogooda, građevinca koji se s Jonesom sprijateljio kad je radio na njegovoj kući Cotchford Farmu u 15. stoljeću.

"Ja sam sredio Briana. Jednostavno, prolupao sam", navodno je rekao Thorogood.

Wolley, redatelj filmova Plačljiva igra i Skandal o aferi Profumo, deset je godina intervjuirao Jonesove prijatelje i ljude koji su u noći smrti bili na imanju, piše Times i dodaje kako je policija najavila ponovno razmatranje toga slučaja kad vidi film.

Jones je tjedan dana prije smrti izbačen iz Stonesa, grupe u kojoj je bio od osnutka 1962.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙