FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POSEJDONOVA AVANTURA NAJBOLJI FILM KATASTROFE SVIH VREMENA

ZAGREB/LONDON, 18. svibnja 2004. (Hina) - Filmski klasik Posejdonovaavantura najbolji je film katastrofe svih vremena, objavljeno je ujednom istraživanju.
ZAGREB/LONDON, 18. svibnja 2004. (Hina) - Filmski klasik Posejdonova avantura najbolji je film katastrofe svih vremena, objavljeno je u jednom istraživanju.

Taj film iz 1972. o skupini putnika luksuznoga prekooceanskoga broda koji se bore za život nakon što plimni val okrene brod, proglašen je boljim i od Titanica i Paklenoga tornja.

Među prvih deset u glasovanju pet stotina zaposlenika lanca kina UCI još su i Aerodrom, Bezdan, Dan nezavisnosti i Twister.

Istraživanje je organizirano radi promocije novoga trilera Day After Tomorrow, o globalnom zatopljenju. U tom filmu o New Yorku zarobljenom u led novoga ledenog doba glume Dennis Quaid i Jake Gyllenhaal.

Posejdonova avantura s Genom Hackmanom u glavnom ulozi snimljena je u vrijeme zapamćeno po filmovima katastrofe, a prije nego što su specijalni efekti promijenili lice filma.

To je priča luksuznome brodu koji na Staru godinu pogodi plimni val i prevrne ga, a skupina preživjelih pokušava se probiti do trupa koji ostaje nad površinom.

Titanic, s Leonardom Di Capriom i Kate Winslet, bio je golem hit i osvojio je 11 Oscara, a glasači programa BBC One proglasili su ga 2003. najgorim filmom svih vremena.

Pakleni toranj, film s Paulom Newmanom i Steveom Queenom u glavnim ulogama, premijerno je prikazan 1974. a priča priču o požaru na otvorenju najvišega nebodera na svijetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙