FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hopman Kup: Njemačka - Australija 2:1

PERTH, 31. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - U susretu prvog kola Bskupine Hopman Kupa teniska reprezentacija Njemačke priredila je uPerthu veliko iznenađenje pobijedivši domaćina Australiju 2:1.
PERTH, 31. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - U susretu prvog kola B skupine Hopman Kupa teniska reprezentacija Njemačke priredila je u Perthu veliko iznenađenje pobijedivši domaćina Australiju 2:1.

U prvom susretu Australka Samantha Stosur je pobijedila Njemicu Annu-Lenu Groenfeld 6:3, 7:5, no u iduća dva meča Nijemci su uspjeli načiniti preokret. Prvo je Nicolas Kiefer bio bolji od Wayna Arthursa (6:3, 6:4), a potom su Kiefer i Groenefeldova u paru porazili Arthursa i Stosurovu 4:6, 6:3, 10:8.

"Bio je to naš prvi međusobni nastup u mješovitim parovima. Uoči susreta bilo me strah, no od prvog udarca vidio sam da se dobro slažemo," kazao je Kefer.

Osim Njemačke i Australije u skupini B su i reprezentacije Nizozemske (Peter Wessels,i Michella Krajicek) i Argentine (Gisela Dulko, Gaston Gaudio), dok u skupini A igraju Rusija (Svetlana Kuznetsova, Teimuraz Gabašvili), SAD (Lisa Raymond, Taylor Dent), Švedska (Sofia Arvidson, Thomas Johansson), te Srbija i Crna Gora (Ana Ivanović, Novak Đoković).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙