FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hopman Kup - Nizozemska izborila turnir

PERTH, 30. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Drugu godinu uzastopcenizozemski tenisači Peter Wessels i Michella Krajicek izborili suplasman na Hopman Kup, koji će se uz sudjelovanje osam reprezentacija,održati od 30. prosinca do 6. siječnja u australskom Perthu.
PERTH, 30. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Drugu godinu uzastopce nizozemski tenisači Peter Wessels i Michella Krajicek izborili su plasman na Hopman Kup, koji će se uz sudjelovanje osam reprezentacija, održati od 30. prosinca do 6. siječnja u australskom Perthu.

U kvalifikacijama za glavni turnir Nizozemci su pobijedili Kinu 2:1. U prvom meču Kineskinja Peng Shuai je pobijedila Michaellu Krajicek 6-3, 4-6, 6-3, a potom je rezultat izjednačio Peter Wessels pobjedom protiv Peng Suna 6-2, 6-2. U odlučujućem dvoboju nizozemski par je slavio 6-4, 6-4.

Nizozemci će na Hopman Kupu nastupiti u B skupini zajedno s domaćinom Australijom (Wayne Arthurs, Samantha Stosur), Argentinom (Gisela Dulko, Gaston Gaudio) i Njemačkom (Nicolas Kiefer, Anna-Lena Groenefeld).

U skupini A nastupaju Rusija (Svetlana Kuznetsova, Teimuraz Gabašvili), SAD (Lisa Raymond, Taylor Dent), Švedska (Sofia Arvidson, Thomas Johansson), te Srbija i Crna Gora (Ana Ivanović, Novak Đoković).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙