FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 29. prosinca 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30sati.
ZAGREB, 29. prosinca 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - Zagrebačka policija kazneno je prijavila dvojicu muškaraca zbog sumnje da su, u odvojenim slučajevima, gospodarskim prijevarama oštetili poduzeća s kojima su poslovali za 153 tisuće, odnosno 170 tisuća kuna. Policija je danas izvijestila da je kazneno prijavila 27-godišnjaka koji je kao odgovorna osoba jednog zagrebačkog poduzeća, kojemu ne navodi ime, prijevarama u gospodarskom poslovanju oštetio poduzeće u Pazinu za 153.569 kuna. U drugom, gotovo istovjetnom slučaju policija je prijavila 45-godišnjeg vlasnika i direktora jednog zagrebačkog poduzeća, također ne navodeći o kojoj je tvrtki riječ, kojega sumnjiči da je krajem lipnja 2003. drugo poduzeće iz Zagreba oštetio za 170.507 kuna.

ZAGREB - Film "Fine, mrtve djevojke" Dalibora Matanića prikazat će se 5. siječnja u newyorškoj kino dvorani Two Boots Pioneer, u sklopu ciklusa suvremenoga hrvatskog filma, koji traje od studenoga ove do travnja iduće godine. Neprofitna organizacija The Doors Art Foundation iz New Yorka, koja djeluje na promicanju hrvatske kulture i umjetnosti u SAD-u, organizira projekcije hrvatskog filma u tom kinu svakog prvog četvrtka u mjesecu. Ciklus je u studenome otvorio film "Ta divna splitska noć" Arsena Ostojića, za koji su ulaznice bile rasprodane, a u prosincu je prikazan "Tu" Zrinka Ogreste. Nakon Matanića slijede "Oprosti za kung fu" Ognjena Sviličića, "Svjedoci" Vinka Brešana i "Sretno dijete" Igora Mirkovića.

ZAGREB - Sve pruge Hrvatskih željeznica, unatoč snježnim padalinama i niskim temperaturma i dalje su prohodne, a promet se odvija uz povremena kašnjenja putničkih vlakova, izvijestio je jutros HŽ. Sve dežurne ekipe i dalje su na terenu, čiste snijeg s perona, kolosijeka i skretnica, a dežurne su i sve radionice za popravak vučnih vozila, kako bi se svi kvarovi koji nastaju zbog zbog snijega i niskih temperatura što prije otklonili.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙