FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lacombe novi trener PSG-a

PARIZ, 27. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je LaurentFournier dobio otkaz, čelnici francuskog nogometnog prvoligaša ParisSt Germaina za novog trenera izabrali su Guya Lacombea.
PARIZ, 27. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je Laurent Fournier dobio otkaz, čelnici francuskog nogometnog prvoligaša Paris St Germaina za novog trenera izabrali su Guya Lacombea.

Premda je momčad vodio manje od godinu dana Fournier je dobio otkaz zbog serije loših rezultata. PSG se trenutačno nalazi na šestom mjestu Le Championnata sa 13 bodova zaostatka za vodećim Lyonom. Fournier je tako postao prvi trener koji je ove sezone u francuskom prvenstvu dobio otkaz. Promjena se dogodila i na klupi Monaca u rujnu, no Didier Deschamps je sam podnio ostavku.

"Razočarani smo igrama koje je momčad pokazivala u prvom dijelu sezone, bili smo prisiljeni na promjenu ukoliko želimo spasiti sezonu," kazao je predsjednik PSG-a, Pierre Blayau.

Fournierom nasljednik je prošle sezone vodio Sochaux, dok ove sezone nije radio u niti jednom klubu. Zanimljivo, Lacombe će prvi put momčad PSG-a voditi 4. siječnja upravo protiv bivšeg kluba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙