FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ronaldinho: Nagrade me dodatno motiviraju

PARIZ, 28. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je proglašennajboljim igračem svijeta u izboru FIFA-e, a potom i u izboru samihigrača okupljenih u Udrugu FIFPro, brazilski nogometni čarobnjak,Ronaldinho (25) osvojio je i treću prestižnu nogometnu nagradu -Zlatnu loptu u izboru France Footballa.
PARIZ, 28. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je proglašen najboljim igračem svijeta u izboru FIFA-e, a potom i u izboru samih igrača okupljenih u Udrugu FIFPro, brazilski nogometni čarobnjak, Ronaldinho (25) osvojio je i treću prestižnu nogometnu nagradu - Zlatnu loptu u izboru France Footballa.

Nogometni "hat-trick" nagrada oduševio je mladog Brazilca. "Oduševljen sam što u ovom trenutku stojim ispred toliko nogometnih legendi s nagradom u ruci. Želim se zahvaliti svima koji su glasovali za mene, a sve ova priznanja samo me još više motiviraju," kazao je Ronaldinho na svečanoj dodijeli nagrada u Parizu.

Igrač Barcelone je slavio ispred Engleza Franka Lamparda i Stevena Gerrarda.

"Dečki su imali briljantnu sezonu i jednako su zaslužili ovu nagradu," dodao je Ronaldinho, koji je imao čast postati najboljim u jubilarnom 50-tom izboru "Ballon d'Or".

Prvi izbor je održan 1956. godine, a najboljim je proglašen Stanley Matthews, a zatim su trofej primili Alfredo di Stefano, Raymond Kopa... U uglednom društvu su i Johan Cruyff, Franz Beckenbauer, Michel Platini, Zinedine Zidane...a velika većina je bila prisutna samoj svečanosti.

"Veliki je uspjeh i čast biti u tako uglednom društvo. To su sve velikani svjetskog nogometa," dodao je Ronaldinho.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙