FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: gusti snijeg na autocesti od Kikovice do Bosiljeva

ZAGREB, 25. prosinca 2005. (Hina) - Na dionici autoceste A6Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Bosiljevo zbog gustog snijega kojipada, zabrana je prometa za tegljače i vozila s prikolicom, izvijestioje večeras HAK.
ZAGREB, 25. prosinca 2005. (Hina) - Na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Bosiljevo zbog gustog snijega koji pada, zabrana je prometa za tegljače i vozila s prikolicom, izvijestio je večeras HAK.

Sva ostala teretna vozila moraju barem na jednoj pogonskoj osovini imati lance za snijeg, dok osobna vozila i autobusi moraju imati zimsku opremu.

Zbog kiše (mokrog i skliskog kolnika) na dionici autoceste A1 Zagreb-Split, od tunela Sv.Rok do čvora Zadar, brzina vožnje ograničena je na 80km/h, dok na dionici Bosiljevo-tunel Mala Kapela magla smanjuje vidljivost.

Kiša pada i na dionici autoceste A3 Bregana-Lipovac, od Novske do Nove Gradiške, na autocesti A7 Rupa-Rijeka, te na dionici D3 Riječkoj obilaznici.

Tijekom noći i jutra zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice cestama kroz gorje, te na mostovima i vijaduktima, zbog čega je nužno prilagoditi brzinu vožnje stanju na kolniku.

Pojačan je promet teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, dok je na graničnom prijelazu Bregana povremeno pojačan ulaza putničkih vozila. Na ostalim prijelazima promet teče bez zastoja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙