FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Snijeg otežava promet u Lici i Gorskom kotaru

ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Za kamione s prikolicom i tegljače spoluprikolicom zbog snijega i leda, još uvijek je zabrana prometovanjana dionicama: D3 Zdihovo-Oštrovica, D501 Meja-Oštrovica i županijskacesta Gornje Jelenje-Oštrovica, zatim D32 Vrbovsko - Čabar- Prezid,kao i ostale ceste na području Čabra, te županijske ceste na područjuĆićarije, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom zbog snijega i leda, još uvijek je zabrana prometovanja na dionicama: D3 Zdihovo-Oštrovica, D501 Meja-Oštrovica i županijska cesta Gornje Jelenje-Oštrovica, zatim D32 Vrbovsko - Čabar- Prezid, kao i ostale ceste na području Čabra, te županijske ceste na području Ćićarije, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Na navedenim cestama ostala vozila, moraju imati zimsku opremu.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na 200 metara na dionici autoceste A1 Bosiljevo-tunel Mala Kapela, zatim na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od vijadukta Zečeva Draga do vijadukta Severinska Draga, na dionici autoceste A4 Goričan-Varaždin (100 metara), te mjestimice na autocesti A2 Zagreb-Macelj.

U ostalom dijelu Hrvatske kolnici su mokri i skliski, dok na cestama u Lici, Gorskom kotaru i u Slavoniji mjestimice još ima ugaženog snijega.

Zbog niskih temperatura tijekom jutra moguća je poledica, posebice na vijaduktima i u usjecima.

Zbog izlijevanja rijeka iz korita, još su za sav promet zatvorene dionice cesta:

- D 36 Karlovac-Pokupsko-Sisak (u mjestu Koritinja, u D.Kupčini, kod pogona Jamnice i na dijelu Gradec Pokupski prema Levom Sredičkom)

- Karlovac-Gornje Mekušje-Kamensko

- Karlovac-D. Mekušje-Kobilić

- Brodarci-Jelsa

- Auguštanovec-Pokupsko

- 3229 Katinovac (izlijevanje rijeke Gline) kod Gvozda

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je promet teretnih vozila.

Na ostalim graničnim prijelazima osobna i teretna vozila prometuju bez zastoja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙