FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ballack napušta Bayern

MUNCHEN, 23. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Predsjednik njemačkognogometnog bundesligaša, Bayern Munchena, Karl-Heinz Rummenigge smatrakako nema izgleda da Michael Ballack ostane u bavarskom klubu.
MUNCHEN, 23. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Predsjednik njemačkog nogometnog bundesligaša, Bayern Munchena, Karl-Heinz Rummenigge smatra kako nema izgleda da Michael Ballack ostane u bavarskom klubu.

"Bojim se da je Michael prelomio odluku i da napušta klub. Mi ga jednostavno ne možemo zaustaviti," kazao je Rummenigge.

Veznom igraču njemačke reprezentacije na koncu ove sezone završava ugovor s Bayernom i klub može napustiti bez odštete. Čelnici kluba su mu ponudili novi četverogodišnji ugovor vrijedan 30 milijuna eura, međutim Ballack je odbio ponudu. Kako bi ipak nešto zaradili, Bayern će ga prodati u siječnju. Najveći interes za njegove usluge pokazali su Real Madrid i Manchester United, ali i nekoliko talijanskih klubova.

"Teško se boriti s ponudama bogatih španjolskih, engleskih i talijanskih klubova. Mi smo mu ponudili najviše što smo mogli," dodao je Rummenigge.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙