FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Eksplozije u kanalizaciji u Samoboru

ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - U Samoboru, u Starogradskoj iSuhodolskoj ulici, poslijepodne oko 15,40 sati došlo je do eksplozijeu kanalizaciji koja je izbila nekoliko uličnih kanalizacijskih šahtovai nekoliko kućnih kanalizacijskih sifona, pričinivši manju materijalnuštetu, izvijestio je večeras Državni centar 112.
ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - U Samoboru, u Starogradskoj i Suhodolskoj ulici, poslijepodne oko 15,40 sati došlo je do eksplozije u kanalizaciji koja je izbila nekoliko uličnih kanalizacijskih šahtova i nekoliko kućnih kanalizacijskih sifona, pričinivši manju materijalnu štetu, izvijestio je večeras Državni centar 112.

Osjetio se miris izgorjela benzina te su angažirani policija, djelatnici Energometana, Komunalca, Županijskih cesta i Vodovoda te javna vatrogasna postrojba Samobor. Obaviješteni su i Državna vodopravna inspekcija i Hrvatske vode.

Ozlijeđenih nije bilo, a nastala je manja materijalna šteta.

Utvrđeno je da je eksplodirao benzin, koji je dospio u kanalizaciju i koji je za vrijeme očevida još neko vrijeme dotjecao s nepoznatog mjesta.

Nakon što je utvrđeno da više nema pritjecanja benzina i nakon završenog očevida djelatnici Komunalaca sanirali su kanalizaciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙