FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio izaslanstvo HBS-a

ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je izaslanstvo Hrvatskog boksačkog saveza povodomosvojene srebrne medalje Marija Šivolije na Svjetskom boksačkomprvenstvu u Kini, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Hrvatskog boksačkog saveza povodom osvojene srebrne medalje Marija Šivolije na Svjetskom boksačkom prvenstvu u Kini, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

U izaslanstvu su izrazili uvjerenje da će se kontinuiran i kvalitetan rad s boksačima, a primjetan je sve veći interes za tim sportom, vidjeti i na budućim rezultatima. U tom kontekstu, naglasili su i kako je uspjeh postignut na Svjetskom prvenstvu u Kini najava dobrih rezultata na budućim natjecanjima kao i na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Predsjednik Mesić još jednom je čestitao Mariju Šivoliji na osvojenom srebru, te mu zaželio još mnogo sportskih i osobnih uspjeha.

U izaslanstvu su, uz Marija Šivoliju i predsjednika Saveza Mladena Kruljca, bili tajnik Saveza Denis Vazdar, trener Mladen Rađen, član Izvršnog odbora HBS-a Ratko Crnjak i direktor reprezentacije Drago Plečko.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙