FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Narnijske kronike: Lav, vještica i ormar" najgledaniji film ovog vikenda

LOS ANGELES, 11. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Studio Walt Disney uspioje nakon dužeg vremena snimiti filmski hit - fantastičnu pustolovinu"Narnijske kronike: Lav, vještica i ormar" - koji je sa zarađenih 67milijuna dolara ovoga vikenda najgledaniji film u Sjevernoj Americi,objavljeno je u nedjelju.
LOS ANGELES, 11. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Studio Walt Disney uspio je nakon dužeg vremena snimiti filmski hit - fantastičnu pustolovinu "Narnijske kronike: Lav, vještica i ormar" - koji je sa zarađenih 67 milijuna dolara ovoga vikenda najgledaniji film u Sjevernoj Americi, objavljeno je u nedjelju.

Snimio ga je Andrew Adamson, autor "Shreka", a riječ je o adaptaciji prve od sedam knjiga slavne sage "Narnijske kronike" irskog pisca C.S. Lewisa.

Film nakon kojeg se očekuju ekranizacije još dvije knjige sage, prvog tjedna prikazivanja donio je 67 milijuna dolara, prema priopćenju specijalizirane udruge Exhibitor Relations.

"Harry Potter i plameni pehar" su pali na treće mjesto gledanosti, a na drugom je triler "Syriana" s Georgeom Clooneyem, s ostvarenih 12 milijuna dolara.

Na četvrtom mjestu je biografija legende country glazbe Johnnyja Casha "Walk the line" s 5,7 milijuna dolara ispred obiteljske komedije "Yours, mine and ours" s Dennisom Quaidom i Rene Russo o obitelji s 18 djece (5,1 milijun dolara).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙