FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Liga prvaka - Ciudad Real u četvrtfinalu, 5 pogodaka Džombe

MONTPELLIER, 11. prosinca 2005. (Hina) - Španjolski prvoligaš CiudadReal i francuski Montpellier posljednji su sudionici četvrtfinalarukometne Lige prvaka.
MONTPELLIER, 11. prosinca 2005. (Hina) - Španjolski prvoligaš Ciudad Real i francuski Montpellier posljednji su sudionici četvrtfinala rukometne Lige prvaka.

Ciudad Real je u uzvratnom dvoboju osmine finala bez većih problema pobijedio mađarski Pick Szeged 36:27 (17:11) i tako samo potvrdio pobjedu izborenu u prvom susretu odigranom u Mađarskoj (32:31). U redovima španjolske momčadi hrvatski reprezentativac Mirza Džomba postigao je pet pogodaka, od čega dva iz sedmerca, dok je Petar Metličić postigao tri pogotka. Real je predvodio Rutenka sa 8 pogodaka. U redovima Szegeda najefikasniji su bili Mezei (8) i Ađelković (6).

U drugom dvoboju Montpellier je pred 3.000 gledatelja u dvorani Rene Bugnol pobijedio slovensko Gorenje 33:28 (15:19) i tako nadoknadio četiri pogotka zaostatka iz prve utakmice (22:26). U dramatičnoj završnici Gorenje je imalo posljednji napad i priliku pogotkom izboriti plasman u četvrtfinale, međutim Thierry Omeyer je obranio udarac Tomaša Režnička i tako spasio Francuze.

Najefikasniji u redovima francuske momčadi bili su Guigou (8), Hmam (8/2), Bojinović (5) i Anquetil (4), dok su strijelce Gorenja predvodili Ilić (9/3), hrvatski reprezentativac Vedran Zrnić (5), te Dobelšek (4).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙