FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kombinacija: Pobjeda Defaga, Kostelić deseti, a Zrnčić Dim 25.

ZAGREB/VAL D'ISERE , 11. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatski skijaš IvicaKostelić osvojio je deseto mjesto u današnjoj kombinaciji Svjetskogkupa u Val d'Isereu, a pobjeda je pripala Švicarcu Didieru Defagu.
ZAGREB/VAL D'ISERE , 11. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je deseto mjesto u današnjoj kombinaciji Svjetskog kupa u Val d'Isereu, a pobjeda je pripala Švicarcu Didieru Defagu.

Švicarcu je to druga pobjeda u Svjetskom kupu. Prvu je ostvario 2002. u super-G u Val Gardeni.

Drugo mjesto osvojio Austrijanac Michael Walchhofer (+0,19), koji je jučer slavio u spustu, a treće je pripalo njegovom sunarodnjaku Raineru Schoenfelderu (+0,36).

Amerikanac Bode Miller je nakon velike greške u slalomu završio na četvrtom mjestu.

Današnja kombinacija započela je skraćenim spustom, a završila je jednom slalomskom vožnjom. Desetim mjestom u kombinaciji Ivica Kostelić je potvrdio da s pravom može računati na visok plasman u ovoj disciplini i na ZOI u Torinu. Kostelić je nakon spusta bio 36., sa zaostatkom od 3,04 sekunde. No, u slalomu je ostvario četvrto vrijeme, što mu je na kraju donijelo deseto mjesto u ukupnom poretku.

Prve bodove u Svjetskom kupu osvojio je 19-godišnji Natko Zrnčić Dim, koji je u današnjoj kombinaciji bio 25. Također, ovo je prvi puta da su dva hrvatska skijaša osvojila bodove u utrci Svjetskog kupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙