FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Olujni vjetar u priobalju ometa promet

ZAGREB, 9. prosinca 2005. (Hina) - Od 16 sati zbog olujnog vjetra,dionicom A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Delnice, ne smijuprometovati teretna vozila teža od 3,5 tona, vozila s natkrivenimtovarnim prostorom, autobusi, motocikli i vozila s kamp prikolicama,navodi u popodnevnom izvješću od 16,15 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 9. prosinca 2005. (Hina) - Od 16 sati zbog olujnog vjetra, dionicom A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Delnice, ne smiju prometovati teretna vozila teža od 3,5 tona, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobusi, motocikli i vozila s kamp prikolicama, navodi u popodnevnom izvješću od 16,15 sati Hrvatski auto-klub.

Dionicom autoceste A1, Zagreb-Split, od tunela Sv. Rok do čvora Maslenica, i dionicom Jadranske magistrale (D8) Senj-Sveta Marija Magdalena, zbog orkanske bure, smiju prometovati samo osobna vozila.

Dionica magistrale (D8) Bakar-Senj i Krčki most, zatvoreni su za I. kategoriju vozila (autobuse na kat, vozila sa kamp prikolicama i motocikle), zbog jakog vjetra.

Maslenički most otvoren je za sve kategorije vozila.

Vidljivost smanjuje magla na dionici autoceste A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, između Nove Gradiške i Velike Kopanice.

Zbog sanacije velikog odrona zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali, u mjestu Krilo Jesenice, osobna vozila prometuju smjerom Žrnovnica-Tugare-Naklice-Omiš, a teretna vozila i autobusi smjerom Brnaze-Trilj-Cista Provo-Šestanovac-Dubci. Regulacija će potrajati nekoliko dana.

Zbog izlijevanja rijeka još su uvijek zatvorene D36 Jamnica-Gradec Pokupski, Pokupsko-Šišljević (kod mjesta Rožin-Breg i Koritinja) i Pokupsko-Kljuka, te lokalna cesta Karlovac-Donje Mekušje-Kobilić.

Zbog izlijevanja Une zatvorena je D47 Dvor-Kostajnica, kod Kuljana, a obilazan smjer je Divuša-Jovac-Volinja. Otežano se vozi i dijelom D6 Gvozdansko-Dvor.

Većinom graničnih prijelaza prometuje se bez zadržavanja.

Od 14 sati trajektna linija Brestova-Porozina za otok Cres je u prekidu.

Trajekt za otok Pag od 15 sati plovi na dužoj liniji Prizna-Stara Novalja.

Trajekti na ostalim linijama plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙