FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pobjeda vaterpolista Mladosti na smije doći u pitanje?

ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - U utakmici drugog kola Lige prvaka uvaterpolu koju, u nedelju 10. prosinca u 18. sati, igramo na našembazenu sa višestrukim prvakom Njemačke berlinskim Spandauom 04 naszanima samo pobjeda, izjavio je danas na konferenciji za novinarepredsjednik vaterpolo kluba Mladost Perica Bukić.
ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - U utakmici drugog kola Lige prvaka u vaterpolu koju, u nedelju 10. prosinca u 18. sati, igramo na našem bazenu sa višestrukim prvakom Njemačke berlinskim Spandauom 04 nas zanima samo pobjeda, izjavio je danas na konferenciji za novinare predsjednik vaterpolo kluba Mladost Perica Bukić.

Trener zagrebačkih vaterpolista Ozren Bonačić smatra da je nakon velike pobjede u prvom kolu nad prvakom Mađarske Honvedom Mladost favorit, ali da se uvijek treba čuvati momčadi za koju igra šest njemačkih reprezentativaca i dva iskusna internacionalca.

"Objektivno smo bolji od Spandaua, ali vas uvjeravam da će oni nekom od favorita uzeti bodove", rekao je Bonačić napominjući da su u prvom kolu u Napolju u izjednačenoj utakmici njemački prvaci izgubili od Posillipa sa 9:12.

Hrvatski reprezentativac Nikola Franković smatra da je naopasniji igrač gostujućeg sastava izuzetni strijelac Mark Politze, a da im sigurnost obrani daje odlični vratar Aleksandar Čigir, a pozornost treba usmjeriti i na Srbina Marka Savića.

Po mišljenju drugog reprezentativca u redovima Mladosti Tihomila Vranješa pobjeda protiv Spandaua omogučila bi, ne samo nastavak pobjednikčkog niza uoči završnice Hrvatskog kupa koja će se idućeg vikenda igrati na bazenu uz Savu, nego i da se sa maksimalnim učinkom otputujue u Napulj gdje će se 14. siječnja igrati utakmica trećeg kola Lige prvaka protiv Posillipa. Već u ćetvrtom kolu, 28. siječnja, Posillipo će gostovati u Zagrebu i po mnogima već tada bi se mogle znati dvije momčadi koje će se iz ove skupine plasirati u poluzavršnicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙