FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladost - Honved 13:10

ZAGREB, 20. studenog 2005. (Hina) - U prvoj utakmici A skupine Euroligevečeras su u Zagrebu vaterpolisti Mladosti pobijedili mađarski Honvedsa 13:10 (2:2, 3:3, 5:3, 3:2).
ZAGREB, 20. studenog 2005. (Hina) - U prvoj utakmici A skupine Eurolige večeras su u Zagrebu vaterpolisti Mladosti pobijedili mađarski Honved sa 13:10 (2:2, 3:3, 5:3, 3:2).

Susret je odigran na bazenu Mladosti uz Savu, a sudili su pred 1.500 gledatelja Kratofil iz Slovačke i Fernandez iz Španjolske.

MLADOST: Pavić, Vranješ, Kobešćak 1, Jelača 1, Franković 3, Oreb, Milaković, Đogaš 1, Primorac 4, Pavlović, Burić 3, Perčinić, Paškvalin

HONVED: Gergely, Harai, Kovacs 1, Toth, Fodor 1, Szecsi, Kiss 1, Benedek 3, Molnar, Vari, Pajan 3, Biros 1, Gyorke.

PETERAC: Mladost -, Honved 1 (1).

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Mladost - 10 (5), Honved - 11 (6)

Na otvaranju Eurolige vaterpolisti zagrebačke Mladosti upisali su zasluženu pobjedu protiv mađarskog Honveda. "Žapci" su do bodova došli discipliniranom igrom u obrani, koju je predvodio vratar Josip Pavić sa čak 11 obrana. U prvom dijelu odlično je igrao Tomislav Primorac, a u nastavku su Mađare udarcima iz daljine "torpedirali" reprezentativci Nikola Franković i Damir Burić, koji je sva tri gola postigao u trenucima dok su snage u bazenu bile ravnopravne.

Ovom pobjedom Mladost je načinila važan korak u borbi za drugi krug, za koji će osim zagrebačke momčadi konkurirati Mađari, te talijanski Posillipo.

U susretu drugog kola Mladost će također u Zagrebu odmjeriti snage s njemačkim Spandau 04.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙