FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izraelci prijete ponovnim ciljanim likvidacijama

JERUZALEM , 5. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Izraelci su u ponedjeljakzaprijetili da će ponovno početi s akcijama ciljanih likvidacijapalestinskih aktivista kako bi zaustavili daljnje raketiranje njihovateritorija, izvijestile su u ponedjeljak agencije.
JERUZALEM , 5. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Izraelci su u ponedjeljak zaprijetili da će ponovno početi s akcijama ciljanih likvidacija palestinskih aktivista kako bi zaustavili daljnje raketiranje njihova teritorija, izvijestile su u ponedjeljak agencije.

"Možda ćemo morati ponovno početi s ciljanim likvidacijama. To se prije u borbi protiv terorizma pokazalo vrlo učinkovitim", rekao je za izraelski javni radio zamjenik ministra obrane Zeev Boim.

"Nakon našeg povlačenja iz Gaze, ne možemo prihvatiti činjenicu da su naši ljudi i dalje izloženi raketiranjima. Također bismo mogli postaviti artiljerijska gnijezda prema nastanjenim područjima Gaze odakle se ispaljuju rakete, što bi možda spriječilo napade", kazao je Boim. To je rekao nakon što je u nedjelju navečer s područja pojasa Gaze prema izraelskoj strani ispaljeno šest raketa tipa Qassam nitko nije stradao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙