FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FBI traži pomoć javnosti kako bi otkrio neuhvatljive kradljivce nakita

WASHINGTON,3. prosinca(Hina) - Američki FBI zatražio je pomoć javnostikako bi uhvatio bandu kradljivaca nakita koji su do sada orobili 56prodavaonica i ukrali nakita u vrijednosti većoj od pet milijunadolara u istočnom dijelu Sjedinjenih Država.
WASHINGTON,3. prosinca(Hina) - Američki FBI zatražio je pomoć javnosti kako bi uhvatio bandu kradljivaca nakita koji su do sada orobili 56 prodavaonica i ukrali nakita u vrijednosti većoj od pet milijuna dolara u istočnom dijelu Sjedinjenih Država.

FBI je objavio fotografije, crteže i video snimke u nadi da će netko pružiti informaciju i pomoći u hvatanju brzih lopova koji u posljednje dvije i pol godine obijaju zatvorene prodavaonice nakita u trgovačkim centrima od savezne države New Hampshire na sjeveroistoku do Floride na jugoistoku SAD-a.

Bandu čini pet do šest vrlo vještih lopova koji pljačku obave za četiri minute. Koriste najmoderniju opremu kojom onesposobljavaju nadzorne i sigurnosne sustave, pa čak i vozila čuvara kako bi osigurali uspjeh pljačke. Do sada su izmakli svim naporima policije da ih uhvati.

Dok je FBI u četvrtak obavljao pripreme za uspostavu radne skupine za hvatanje bande lopovi su ponovno napali i opljačkali prodavaonicu u Bayshoreu u saveznoj državi New York.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙