FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Turska-Švicarska: FIFA pozvala na saslušanje 22 osobe

PARIZ, 30. studenog 2005. (Hina/AFP) - Međunarodni nogometni savez(FIFA) pozvao je 22 osobe na preliminarno saslušanje povodom izgredanakon utakmice kvalifikacija za SP 2006. između Turske i Švicarske uIstanbulu 16. studenoga.
PARIZ, 30. studenog 2005. (Hina/AFP) - Međunarodni nogometni savez (FIFA) pozvao je 22 osobe na preliminarno saslušanje povodom izgreda nakon utakmice kvalifikacija za SP 2006. između Turske i Švicarske u Istanbulu 16. studenoga.

Zanimljivo je da među pozvanima nije Švicarac Stephane Grichting, igrač koji je zbog udarca u prepone završio u bolnici. FIFA je zadržala pravo pozivanja svih ostalih osoba uključenih u veliki izgred, a prve sankcije bit će objavljene početkom 2006.

U sljedećih tjedan dana bit će saslušani delegat dvoboja Poljak Michal Listkiewicz, komesar za sigurnost Englez Alan Hutchings i sudac iz Belgije Frank de Bleeckere. Od Turaka su pozvani predsjednik i glavni tajnik Saveza Levent Bicakci i Lütfi Aribogan, izbornik Fatih Terim i njegov pomoćnik Mehmet Özdilek, te nogometaši Emre Belozoglu, Alpay Özalan i Volkan Demirel.

Švicarce će predstavljati predsjednik i glavni tajnik Saveza Ralph Zloczower i Peter Gilliéron, izbornik Jakob Kuhn i njegov pomoćnik Erich Burgener, liječnik i fizioterapeut ekipe dr. Roland Grossen i Stephan Meyer, kao i nogometaši Johann Vogel, Raphael Wicky, Benjamin Huggel i Valon Behrami.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙