FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osuda Londona nakon otmice Normana Kembera

LONDON, 29. studenog 2005. (Hina/AFP) - Britansko ministarstvo vanjskihposlova "odlučno osuđuje otmicu" u Iraku Britanca Normana Kembera injegovih kolega, kazao je u utorak navečer glasnogovornik ministarstvanakon emitiranja video-snimke koja prikazuje četiri stranca koje jeotela nepoznata skupina u Iraku.
LONDON, 29. studenog 2005. (Hina/AFP) - Britansko ministarstvo vanjskih poslova "odlučno osuđuje otmicu" u Iraku Britanca Normana Kembera i njegovih kolega, kazao je u utorak navečer glasnogovornik ministarstva nakon emitiranja video-snimke koja prikazuje četiri stranca koje je otela nepoznata skupina u Iraku.

"Odlučno osuđujemo otmicu Normana Kembera i njegovih kolega", kazao je glasnogovornik. "Emitiranje tog video-zapisa može samo nanijeti još više patnje njihovim obiteljima u ovim teškim trenucima", dodao je on.

Do reakcije dolazi nakon što je u utorak navečer Al-Jazera emitirala kratku video-snimku prikazujući ono što katarska televizija predstavlja kao "četiri zapadna taoca" oteta u Iraku od nepoznate skupine, koja ih optužuje da su "špijuni" za račun Londona i Washingtona.

Normana Kembera, 74-godišnjeg britanskog pacifista, smatra se nestalim od subote jednako kao još trojicu zapadnih humanitarnih radnika, dva Kanađanina i jednog Amerikanca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙