FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: u većem dijelu zemlje kiša

ZAGREB, 26. studenog 2005. (Hina) - U većem dijelu zemlje pada kiša pase prometuje usporeno, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 26. studenog 2005. (Hina) - U većem dijelu zemlje pada kiša pa se prometuje usporeno, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Osim zbog kiše na A 1 promet je otežan i zbog vjetra pa je između Gospića i tunela Sveti Rok brzina ograničena na 60 km/h.

Na dijelu A 6 od tunela Tuhobić do čvora Oštrovica magla smanjuje vidljivost na 50 m, a jakih bočnih udara vjetra ima na cijeloj dionici.

Zimski uvjeti i dalje traju na državnim i županijskim cestama u Gorskom kotaru pa je zimska oprema obavezna, a promet zabranjen kamionima s prikolicom i tegljačima na cestama D32 Prezid-Delnice-Mrkopalj i D305 Parg-Čabar, kaže se u izvješću u 7,30 sati.

Gust snijeg pada na području GP Macelj i okolnih mjesta, a otežano se prometuje na glavnim cestama kroz Sloveniju i Austriju.

Zbog gusta snijega do daljnjega nije moguć ulazak teretnih vozila u Sloveniju preko GP Macelj i Lupinjak. Prometna policija isključuje teretna vozila u Velikoj Vesi, po silasku s autoceste.

Pojačan je promet teretnih vozila na ulasku u Hrvatsku na prijelazu Bregana, gdje se na slovenskoj strani čeka oko 7 sati, i prijelazu Macelj, gdje se na slovenskoj strani čeka oko 3 sata.

Na ostalim je prijelazima promet rijedak.

Trajekti plove po redu plovidbe.

Do daljnjeg su prekinuti radovi u tunelu Učka, promet teče nesmetano.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙