FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog izvlačenja cisterne zatvoren dio podravske magistrale

VIROVITICA, 28. listopada 2005. (Hina) - Zbog izvlačenja prevrnutogteretnog vozila u mjestu Nova Bukovica, danas do 11.30 sati bit ćezatvoren dio podravske magistrale od Slatine do Orahovice.
VIROVITICA, 28. listopada 2005. (Hina) - Zbog izvlačenja prevrnutog teretnog vozila u mjestu Nova Bukovica, danas do 11.30 sati bit će zatvoren dio podravske magistrale od Slatine do Orahovice.

Obilazak je: Slatina -Čađavica -Podravska Moslavina -Zdenci -Orahovica, izvijestio je jutros HAK.

Prazan kamion -cisterna s prikolicom karlovačke registracije prevrnuo se u kanal "Lužnjak 5" jučer u 9.55 sati, a policija je utvrdila da se nesreća dogodila jer je vozač vozio neprilagođenom brzinom.

Iz rezervoara kamiona je iscurilo 250 litara dizel goriva i malo ulja iz motora. O događaju su obaviještene Hrvatske vode i Državna vodopravna inspekcija, a na mjesto nezgode izašao je inspektor zaštite voda Državnog inspektorata Virovitičko -podravske županije.

Djelatnici Hrvatskih voda su, izvijestio je jutros Državni centar 112, slamnatim branama i branama posuđenim od Ine skupili masnoće, tako da nije došlo do zagađivanja Kozačkog potoka, koji pripada slivu Karašica - Vučica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙