FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Elton John se udaje

LONDON, 25. studenoga 2005. (Hina/Reuters) - Britanska pop zvijezdaElton John planira se vjenčati sa svojim dugogodišnjim partneromDavidom Furnishom 21. prosinca, prvoga dana kada će sklapanjeistospolnih brakova u Engleskoj biti zakonski moguće.
LONDON, 25. studenoga 2005. (Hina/Reuters) - Britanska pop zvijezda Elton John planira se vjenčati sa svojim dugogodišnjim partnerom Davidom Furnishom 21. prosinca, prvoga dana kada će sklapanje istospolnih brakova u Engleskoj biti zakonski moguće.

U razgovoru za magazin Attitude, koji se na kioscima pojavio u petak, Eltohn John je rekao da će svadbena ceremonija biti mala i privatna i na njoj će sudjelovati samo on i Furnish te njihovi roditelji kao svjedoci.

"Ne želimo raditi cirkus od vjenčanja iz poštovanja prema našim roditeljima i njihovoj potpori", rekao je Elton John.

Zakon o građanskom partnerstvu, koji omogućava sklapanje istospolnih brakova, u Engleskoj stupa na snagu 5. prosinca što to znači da je prvi mogući datum za svadbu, nakon prijave nadležnom uredu, 21. prosinca.

Elton John i David Furnish u vezi su 12 godina. "Siguran sam da će to biti jako emotivan dan", rekao je pjevač za magazin Attitude.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙