FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cassano ponovo u momčadi

RIM, 23. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je prošlog mjesecazbog sukoba s vodstvom kluba Antonio Cassano izbačen iz prve momčaditalijanskog prvoligaša Rome, trener Luciano Spalletti odlučio jepomilovati ovog napadača.
RIM, 23. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je prošlog mjeseca zbog sukoba s vodstvom kluba Antonio Cassano izbačen iz prve momčadi talijanskog prvoligaša Rome, trener Luciano Spalletti odlučio je pomilovati ovog napadača.

Cassano je odbijanjem potpisivanja novog ugovora i sukobom s generalnim menadžerom, Rosellom Sensi, kćerkom vlasnika kluba, Franca Sensai, više od mjesec dana bio na "ledu,". Međutim, Spalletti je odlučio Cassanu pružiti priliku u dvoboju Kupa UEFA protiv Racing Strasbourga.

"Cassano u posljednje vrijeme odlično radi na treninzima i zaslužio je mjesto u momčadi. Vjerujem kako će njegov doprinos biti velik," poručio je Luciano Spalletti.

Cassano je jedan od najboljih mladih napadača na Apeninima. Na koncu ove sezone završava mu ugovor i u taboru rimskog kluba već mjesecima ga pokušaju natjerati da produži vjernost. Međutim, Cassano za sada odbija potpisati novi ugovor i čeka siječanj i zimski prijelazni rok. Najveći interes za njegove usluge pokazuje torinski Juventus.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙