FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bura zatvorila Paški most za I. i II. skupinu vozila

ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Zbog bure je zatvoren Paški mostza I. i II. skupinu vozila, kojim smiju prometovati samo osobnavozila, javio je popodne HAK.
ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Zbog bure je zatvoren Paški most za I. i II. skupinu vozila, kojim smiju prometovati samo osobna vozila, javio je popodne HAK.

Dionica Jadranske magistrale D 8 Novi Vinodolski-Senj- Sveta Marija Magdalena, zatvorena je za I. skupinu vozila -autobuse na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikle.

Zbog na mahove olujne bure, na A 1 Zagreb-Split, dionici od južnog portala tunela Sveti Rok do mosta Maslenica, ograničenje brzine je 40 kilometara na sat. Jak vjetar usporava promet i na dionici A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić.

Mokri i skliski kolnici na većini su cesta u unutrašnjosti. Slab snijeg pada u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, ali se ne zadržava na kolniku. Gust snijeg mjestimice pada u Gorskom Kotaru i usporava promet. Na gorskim cestama, te duž Jadranske i Ličke magistrale treba voziti pozorno zbog mogućih odrona zemlje i kamenja.

Večeras od 22 do 6 sati sutra ujutro, (te u noći sa 23. na 24. studenoga) zbog radova u tunelu Sv. Rok, za sav promet bit će zatvorena dionica A1 Zagreb-Split, od čvora Sv. Rok do čvora Maslenica.

Do 28. studenog u vremenu od 22 do 6 sati ujutro, kroz tunel Učka vozit će se naizmjence, zbog radova.

Pojačan je promet teretnih vozila na izlasku graničnih prijelaza Macelj i Bregana. Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez čekanja.

Zimska oprema obvezna je za putovanje u Sloveniju a podrazumijeva sve četiri zimske gume, ili sve ljetne (s min. dubinom utora od 4 mm), uz lance za snijeg za pogonske kotače (u pričuvi).

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙